Zekayi Pakla Sektörün öncülerinden olan firması Birçok  alanında birçok projeye imza atmıştır. Hastaneler, fabrikalar, otoparklar, kaldırım yolları, depolama alanları, atölyeler, alışveriş merkezleri  olarak sıralayabiliriz. Yaptığımız işlerdeki başarı ve bunun getirdiği müşteri memnuniyeti, firmamız için en önemli değerdir.

Bahce duvarı olarak yaptığımız her uygulamayı  müşterimizin kalitesini artırdığı kadar bizim kalitemizi de artıran, referanslarımızı zenginleştiren ve ayrıca bize değer katan bir değer olarak değerlendiriyoruz.

Firmamız, kalite ve müşteri memnuniyeti esaslı bir ticaret ve hizmet anlayışını benimsemiştir. Bu hizmet anlayışı kaliteyi sadece inşaat analında değil bütün kurumsal boyutlarda gerçekleştirmeyi hedeflemektedir. İnşaat sektöründeki gelişmeler doğrultusunda hizmet kalitemizi arttırmak için sürekli gelişme göstererek, günümüz rekabet koşulları içinde müşteri memnuniyetini sağlamak ve çalışanlarımızın katkılarıyla daha kaliteli ve dinamik iş yeri ortamı sağlamak her zaman hedefimiz arasında olmuştur.